085 130 25 80 (Centraal nr.)

U bent nu hier: 

Bij welke klachten

Osteopathie is zeer succesvol bij diverse lichamelijke klachten

Osteopathie is zeer effectief bij pijnlijke spieren of gewrichten in de rug, nek of ledematen, bij zenuwpijn of hoofdpijn maar ook bij chronische buikpijn en maag- of darmklachten

Ons doel is om de dieper liggende oorzaak van uw klachten te achterhalen

Alle onderdelen van het lichaam zijn belangrijk. Wanneer één onderdeel begint te haperen, heeft dit een nadelig effect op het geheel. Door een grondige analyse van het hele lichaam kunnen we verschillende factoren opsporen die de belastbaarheid verminderen en aldus klachten veroorzaken.

Osteopathie is zeer succesvol bij onder andere de volgende klachten

U kunt de klachten aanklikken om meer informatie te lezen over osteopathie bij die specifieke klacht. Lees meer over osteopathie bij zwangeren, baby's en kinderen en (top)sporters.

(NB: deze lijst is niet volledig. Staat uw klacht er niet bij en twijfelt u of een osteopaat iets voor u kan betekenen, dan kunt u altijd bellen of een mail sturen).

Ook preventief

Osteopaten kunnen ook preventief onderzoek verrichten en daar behandelen waar bewegingsverliezen voorkomen. Deze komen vaak voor op plaatsen waar zich geen klachten bevinden! Vergelijk dit met een APK-keuring van uw auto. Om te voorkomen dat de 'banden' gaan slijten, gaan we de uitlijning controleren. We willen voorkomen dat het oranje lampje op uw dashboard in rood verandert. Vraagt u veel van hun lichaam, doordat u bijvoorbeeld veel sport of zwaar werk verricht, dan is een regelmatige controle aan te raden. In het kort kun je stellen dat wij als osteopaat het lichaam weer in balans brengen.

Banner Het CVL

Samenwerkingspartner van OsteoVitaal

Soms ligt de oplossing van jouw klachten niet (alleen) bij osteopathie.

Onze partner Het CVL helpt met Leefstijlgeneeskunde volgens de kPNI bij het oplossen van vraagstukken omtrent voeding, leefstijl, pijn, chronische ontstekingen en hormonale klachten.

Meer informatie over het CVL